Syöpäkuolemien ja koronarokotteiden yhteys todettu Japanissa? - Tutkimus aiheesta vuosilta 2020-2022.

Uhkailin aiemmin kirjoittavani ylikuolleisuudesta ja sen tässä teenkin. Olen jo jonkin aikaa aiheeseen perehtynyt ja eri tutkimuksia ja tilastoja kahlannut läpi. Aihe kiinnostaa itseäni. Koen, että koko totuutta ei ole aiheesta kerrottu tai sitä ei ole haluttu kertoa. Kriittisempää tutkimustietoa koronasta ja koronarokotteista on alkanut tipahdella vasta viime aikoina. Aihe on ollut arka ja siitä on ollut hankalaa puhua. 

Vielä parisen vuotta sitten, jos menit aiheesta kriittisesti avaamaan suusi, sait pahimmillaan jonkinlaisen salaliittoteoreetikon leiman. Monet kriittisesti asiaan suhtautuneet ovatkin saaneet sellaisen leiman. Monet kriittisesti ajattelevat ovat myös sortuneet erilaisten huhujen ja väitteiden julkaisemiseen, joiden perusteella ovat sitten erilaisia väitteitä koronasta ja koronarokotteista esittäneet. Osa väitteistä ovat osoittautuneet täydeksi todeksi myöhemmin, mutta aiemmin ilman näyttöä tai dataa olevat väitteet oli helppoa ampua alas.

Tiedeyhteisössä vastaukseksi ei kelpaa muu kuin tiede. Ja ihan hyvä niin. Tosin sanonta "trust science" on kärsinyt korona-aikana melkoista inflaatiota. Näyttöä kaipaaville ihmisille kun kelpaa vain oikea data, niin sellaista on myös siis syytä esittää, lähteineen. Ylikuolleisuusdataa löytyy paljon Suomesta ja maailmalta. Syöpäkuolleisuuteen liittyvä hyvin mielenkiintoinen tutkimus julkaistiin vastikään Japanissa. Tuota tutkimusta aion tässä jutussa avata tarkemmin.

Olen tähän juttuun liittänyt Japanissa 8.4.2024 julkaistusta tutkimuksesta "Increased Age-Adjusted Cancer Mortality After the Third mRNA-Lipid Nanoparticle Vaccine Dose During the COVID-19 Pandemic in Japan" kuvakaappauksia ja tässä tekstissä referoin tutkimustuloksia ja aineistoa Suomeksi. Aiheesta löytyy mm. Youtuben puolelta video, jossa aihetta ja ko. tutkimusta käsitellään ansiokkaasti. Linkki videoon löytyy tästä https://www.youtube.com/watch?v=onww2X-ecfg. Aiheesta alkuperäisen jutun Youtuben puolelle tehnyt John Campbell on koulutukseltaan mm. "Ph.D. in nursing". Suomalainen vastine koulutukselle lienee terveystieteiden tai hoitotyön tohtori.


Tutkimusdatan mukaan maaliskuuhun 2023 mennessä 80% japanilaisista oli saanut ensimmäisen ja toisen koronarokotusannoksen, 68% oli saanut kolme annosta ja 45% neljä annosta. Korkeasta rokotuskattavuudesta huolimatta 33,8 miljoonaa ihmistä on silti sairastunut koronaan ja 74500 kuolemaa on liitetty koronaan liittyviksi huhtikuun 2023 loppuun mennessä. Muusta kuin koronaan liittyvästä ylikuolleisuudesta on raportoitu useissa eri maissa, mukaan lukien syöpäkuolemat. Syöpäkuolemat ovat Japanin johtava kuolinsyy. Tutkimuksen mukaan on tärkeää ymmärtää koronapandemian merkitys syöpäkuolemiin vuosina 2020-2022.


Tutkimuksen aineisto ja data on julkista ja se on saatavilla käyttöön vapaasti. Tässä aineistossa käytetyt vahvistetut koronakuolemat on saatu taholta "Ministry of Health, Labour and Welfare", joka suomeksi kääntynee Sosiaali- ja terveysministeriöksi. Rokotuskattavuustilastot on saatu edellä mainitun ministeriön lisäksi taholta "Prime Minister's Office", josta suomalainen vastine ollee Pääministerin kanslia.



Tutkimuksen tulokset osoittavat kokonaisylikuolleisuuden lisääntyneen ja lisäksi ylikuolleisuus on lisääntynyt kaikissa syöpätyypeissä vuosien 2021-2022 aikana. Ylikuolleisuus ei lisääntynyt koronan ensimmäisenä vuonna 2020. Ylikuolleisuus lähti nousuun vuoden 2021 aikana ja kiihtyi vuonna 2022. 


Kaaviosta on nähtävillä vuoteen 2020 asti jatkunut loiva laskeva trendi syöpäkuolemissa. Tämä lasku pysähtyi ja syöpäkuolemat lähtivät nousuun vuonna 2021. Kuukausikohtaisessa ylikuolleisuudessa on nähtävillä "piikit" ensimmäisen ja toisen rokotuskierroksen kohdalla elokuussa 2021. Seuraava piikki syöpäkuolleisuudessa ajoittuu n. kaksi kuukautta kolmannen rokotuskierroksen jälkeen. Samalla tavalla on nähtävissä selvä nousu kuolleisuudessa neljännen rokotekierroksen kohdalla.


Eri syöpätyyppejä tarkasteltaessa, munasarjasyöpien ja leukemien osalta on nähtävillä laskeva kuolleisuustrendi vuodelle 2020 saakka, jonka jälkeen kuolleisuus lähti nousuun. Selkeät kuolleisuuspiikit on nähtävillä kuukausien kohdilla, jolloin massarokokotuskampanjat olivat käynnissä.


Eturauhassyövän osalta on nähtävillä laskeva trendi syöpäkuolleisuudessa vuoteen 2020 saakka, jonka jälkeen kuolleisuus lähti nousuun. Kuolleisuuspiikit ajoittuvat samalle ajanjaksolle massarokotusten kanssa.


Suusyöpien osalta laskeva trendi kuolleisuudessa on havaittavissa vuoteen 2022 saakka, jonka jälkeen kuolleisuus lähti selvään nousuun. Selvä kuolleisuuspiikki on todettavissa kolmannen rokotuskierroksen jälkeen. Haimasyöpäkuolleisuuden osalta on nähtävissä jatkuvaa tasaista nousua koko aikavälille 2010-2022. Nousu kiihtyi vuosien 2021 ja 2022 aikana entisestään.

YHTEENVETONA

Tutkimuksessa todettiin, että syöpäkuolleisuus ei lisääntynyt koronan ensimmäisenä vuotena vuonna 2020. Vuosina 2021 ja 2022 on todettavissa selkeä ylikuolleisuus kaikkien syöpätyyppien osalta. Yleisempien syöpätyyppien osalta on nähtävillä laskeva kuolleisuustrendi vuosina 2010-2020. Kaikkien yleisimpien syöpätyyppien kuolleisuus lähti nousuun vuonna 2021, kiihtyen vuonna 2022. Kuukausitasolla tarkasteltuna on nähtävissä hyvin selkeä kuolleisuuden nousu vuoden 2021 huhtikuun jälkeen, jolloin massarokotuskampanjat aloitettiin. Jokaisen rokotekierroksen jälkeen kuukausikuolleisuudessa on havaittavissa hyvin selkeä nousu.

TUTKIJOIDEN POHDINTAA


Tutkijat raportoivat, että SARS-Cov-2 mRNA-LNP rokotteella voi olla vaikutusta syöpien etenemisessä ja kehittymisessä. Useissa tapaustutkimuksissa on raportoitu syöpien kehittyminen tai syövän vaiheen paheneminen rokotuksen ottamisen jälkeen. Tapaustutkimuksissa on myös pohdittu syöpien ja rokotteiden mahdollista yhteyttä.


SARS-Cov-2 rokotteen on osoitettu aiheuttavan immunosuppressiota, eli normaalin immunovasteen heikentymistä, ja johtavan joidenkin piilevien virusten kuten, VZV, HHV8, EBV, HHV4 tai HPV, aktivoitumiseen. Suunielun syövän on raportoitu aiheutuvan Ebstein-Barr (EBV, HHV4) tai papilloomaviruksesta (HPV). Edellä mainittujen virusten uudelleenaktivoitumisen todetaan olevan mahdollista rokotteista johtuvan immunosuppression vuoksi. Tämän todetaan olevan mahdollinen selitys suusyöpien ylikuolleisuudelle vuonna 2022 kolmannen rokotuskierroksen aikana ja sen jälkeen.

OMA POHDINTA

Tutkimustulokset olivat itselleni melko yllätyksettömiä. Sanon yllätyksettömiä siitä syystä, että tällaisia "salaliittoteorioita" on ollut ilmoilla jo pitkän aikaa. Salaliittoteorioita, jotka eivät sitten olleetkaan niin salaliittoteorioita loppujen lopuksi. Maailmalla on raportoitu reippaasta ylikuolleisuudesta jo pitkän aikaa. Valtamediassa nuo uutiset ovat kylläkin loistaneet poissaolollaan. Ihmetyttää. Paljon. 

Tänään luin uutisista, että Astra Zeneca vetää koronarokotteensa pois markkinoilta. Suora lainaus ylen artikkelista "Yhtiö myönsi jokin aika sitten, että rokotteella voisi joissain tapauksissa olla vaarallisia sivuvaikutuksia. Rokotteen vetäminen markkinoilta on yhtiön mukaan täysin kaupallinen ratkaisu. Yhtiö vetoaa siihen, että koronarokotteelle on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja muilta valmistajilta. Astra Zenecan koronarokotteen haittavaikutuksista puhuttiin koronapandemian aikaan paljon."

Haittavaikutuksista puhuttiin paljon ja puhujista leivottiin salaliittoteoreetikkoja. Käytännössähän asia meni noin. Ne, jotka päättivät olla ottamatta rokotetta, olivat hyvin monessa tapauksessa joko "mummontappajia" tai "edesvastuuttomia ja epäisänmaallisia kansalaisia, joilta pitäisi periä 1000 euron sakko koronarokotteesta kieltäytymisestä". Jos jollakin on päässyt asia unohtumaan, niin jälkimmäisen totesi Keskustan silloinen kansanedustaja Mikko Kärnä Lapin Kansassa 3.1.2021. 

Moni nyt varmaankin toteaa, että silloin ei tiedetty asiasta tarpeeksi, virus oli uusi ja tehtiin varmaankin sen vuoksi hätiköityjäkin ratkaisuja. Tosi asiahan on se, että koronarokotteet eivät estäneet viruksen leviämistä. Tämä on ollut selvää jo pitkään. Alun perinkään ei ollut lääkeyhtiöiden tutkimuksia siitä, että rokotteet estäisivät tartunnat. Tämän on myöntänyt muun muassa lääkeyhtiö Pfizer. Lääkeyhtiö on myöntänyt, että rokotetta ei koskaan oltu kehitettykään sitä varten, että se estäisi tartunnat. Asiaa ei myöskään koskaan testattu tuon tartuttavuuden kannalta. 

No miten tuota asiaa meille markkinoitiin? "Joulu on pelastettu, etkä ole vaarassa mummollesi, kun olet rokotteen ottanut". Sote-alalla olit vaaraksi muille, jos et rokotetta ottanut. Olit vaaraksi potilaille ja henkilökunnalle. Väite, joka oli valhetta alusta alkaen. Mitään tuollaista asiaa ei oltu koskaan edes testattu. Oli vain toive siitä, että rokote estäisi tartunnat.

Tässä jutussa läpikäydyn tutkimuksen tulokset ovat hyvin mielenkiintoisia. Tutkijat jopa avoimesti spekuloivat syöpien ja koronarokotteiden välillä vallitsevaa mahdollista yhteyttä. Ja miksi eivät spekuloisi? Onhan tuo yhteys nähtävissä ihan selvästi. Olisi vastuutonta sivuuttaa asia. Asian ympärillä on koko ajan vallinnut erikoinen asetelma. Nimittäin se, että vallallaan tuntuu olevan ajatus, että "ainakaan näistä rokotteista asia ei voi johtua". Useissa tutkimuksissa, jotka on muuten järjestään lääkeyhtiöiden rahoittamia, on asia jätetty kokonaan tutkimatta, ikään kuin se olisi täysin sivuseikka, eikä lainkaan merkityksellinen muuttuja asiaa tutkittaessa. 

Maailmanlaajuisen ylikuolleisuudenkin yhteyttä koronarokotteisiin haluaisin tutkittavan. Toistaiseksi ei ole sellaista tutkimusta tullut vielä vastaan. Itse olen viime aikoina tilastoja läpikäymällä todennut mielenkiintoisia asioita. Suomessa ylikuolleisuus on ollut suurta. Aiheen ympärillä oleva keskustelu taas on ollut hyvin hyvin pientä. Syytä en asialle tiedä. Voin vain arvailla. Joka tapauksessa itseäni asia kiinnostaa ja ajattelin tehdä oman jutun aiheesta lähiaikoina. Erityisesti Suomessa todetusta ylikuolleisuudesta on nähtävillä hyvinkin mielenkiintoista dataa. Juttu aiheesta tulossa siis lähiaikoina.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Wäinö Ilmari

Skandinaavinen "sexy man show" ja pyörä alle Pattayalla

Ilmainen luksuskämppä ja poliisinkarkotusoperaatio Chiang Maissa